Affiliate Marketing

Ако желаете да бъдете сред лидерите в бизнеса без да пилеете средства, както правят някои от корпорациите у нас, то Affiliate маркетингът е правилния избор

Как работи услугата?

Affilate маркетингът е сътрудничество между онлайн търговците и собствениците на сайтове (афилейти), които публикуват рекламни карета на техните сайтове.

Той дава огромно предимство на хората, избрали пътя на онлайн рекламирането, за да достигне бизнесът им до максимален брой потребители, тъй като разходите са бетонирани върху определен процент от реализациите на крайната цел. Това означава, че вие няма да надвишите бюджета си за реклама, защото той е обвързан с постигнатите резултати.
Афилейтът печели комисионна чрез т.нар. „бисквитена технология“. Той получава специална връзка или банер към сайта, в който са позиционирани продуктът или услугата. Публикува връзката в сайта си и когато някой от посетителите щракне върху нея браузърът на посетителя се маркира с HTTP бисквитка, която сочи, че на афилейта трябва да се плати процент от сключените сделки.

Защо да изберете нас?

Webreklama.bg е посредникът между другите собственици на сайтове и вашия бизнес. Агенцията ни предлага software, с който можете да следите кога ваш партньор е довел клиент и той извършва действие (прави поръчка) във вашия сайт. Ние работим само чрез комисионна рекламна структура, базирана на конкретни резултати.