Поддръжка на Facebook страници и Facebook реклама

Над 50% от рекламодателите в България разчитат на рекламата във Facebook, за да популяризират бизнеса си и да печелят повече с минимални разходи. Социалната мрежа дава огромни възможности на предприемачи, които тепърва прохождат в нишата си, както и на големите, утвърдени във времето компании.

Главозамайващите резултати, които медията дава само след 1-2 месеца инвестиране в нея, карат рекламодателите да увеличават бюджета си за нея двойно.

Как действа платформата?

 1. Клиентът задава цел на екипа на Webreklama и ние започваме да я преследваме ежедневно като следим статистиките и оптимизираме кампаниите. Професионално изработените ни текстови послания и банери водят до продажби и регистрации в сайтове срещу минимални цени на клик.
 2. Ние ви правим известни във виртуалното пространство без да изискваме минимален бюджет.
 3. Създаваме и настройваме ефективни реклами
 4. Промотираме въздействащи постове, привличаме стотици нови лайкове за страницата ви всеки месец и насочваме таргетиран трафик към сайта ви.
 5. Ще открием идеалния ви клиент и ще го агитираме да купи продукта или услугата ви, за да не харчите пари на вятъра.
 6. Следим демографските данни и интересите на потребителите ви, за да изчислим приблизително кога са готови да вземат решение за покупка и да насочваме усилията си в името на това.
 7. Експериментираме с A/B тестове, докато установим кой е идеалния подход за таргетиране на клиентите ви.
 8. Поддържаме страниците и рекламите свежи. Редовно обновяваме съдържанието им с нови заглавия и визии. Поставяме акцент върху онези детайли, които са най-важни както за клиентите ни, така и за техните потребители.
 9. Даваме активна обратна връзка на последователите на facebook страницата, както и на заинтересованите лица от рекламата.

Ако искате да увеличите драстично продажбите и феновете си – обадете ни се!
Даваме идеи и съвети, как да правим страниците и рекламите по-иновативни за да поддържаме интереса на феновете.

Предимствата на Facebook рекламата и страницата пред останалите платформи:

 1. Достига до точните клиенти
 2. Сравнително по-евтина е
 3. Позволява бърза обратна връзка с потребителите
 4. Информира хората за бизнеса и идеологиите ви
 5. Създава се brand building. Това означава, че името на фирмата ви (марката) става все по-популярно
 6. Рекламите ви ще могат да се видят и от хората, които предпочитат да се ровят в интернет през мобилните си устройства. Статистиката сочи, че именно притежателите на смарт телефони прекарват най-много време в мрежата.
 7. Facebook позволява парите за реклама да се харчат прецизно за онази част от регистрираните хора в социалната мрежа, които се интересуват от продукта или услугата.

 8. Освен информация чрез фейсбук рекламата можете да показвате продуктите си.

Защо да ни изберете?

Екипът ни ще ви спести време, пари и нерви. Специалистите в Webreklama са усъвършенствали способността си да комуникират и да въздействат на потребителите в мрежата, така че да ги подтикнат към желаното от вас действие.