Google AdWords

Доказала се като най-голяма търсеща машина, Google обслужва 90 % от
търсенията в цялата мрежа.
AdWords рекламата е предназначена за всички, които искат да постигнат още по-голяма популярност за своя бизнес, по-голям брой потребители и по-високи доходи. Платформата дава възможност на предприемачите да достигнат по най-бързият начин, до целевата си аудитория.

Как действа платформата?

  1. Клиентът задава цел на екипа на Webreklama и ние започваме да я преследваме ежедневно като следим статистиките и оптимизираме кампаниите.
  2. Ние създаваме и настройваме вашият акаунт в Google AdWords, ако нямате такъв.
  3. Нашите специалисти съдействат с поставянето на всички необходими кодове за работата.
  4. Свързваме Google AdWords с Google Analytics, за да управляваме вашите кампании по-ефективно.
  5. Анализираме конкурентноспособността на индустрията, в която оперирате.
  6. Съставяме конкурентен план.
  7. Изграждаме списък с ключови думи и текстови реклами.
  8. Ще открием идеалния ви клиент и ще го агитираме да купи продукта или услугата ви, за да не харчите пари на вятъра.
  9. Следим демографските данни и интересите на потребителите ви, за да изчислим приблизително кога са готови да вземат решение за покупка и да насочваме усилията си в името на това.
  10. Даваме активна обратна връзка.

Скъпо ли е да рекламирате е Google?

Едно от най-големите предимства на платформата е, че заплащате толкова, колкото сте склонни да отделите и според предварително зададеният ви бюджет.

Какво трябва да знаете!

Всеки може да стартира кампания в Google AdWords, но е по-добре да се доверите на специалистите. Ние от WebReklama притежаваме опита и познанията, които се изискват за управлението на кампаниите.
Трябва да знаете, че за това се изискват ежедневно внимание и прегледи, оценки на ефективността, оптимизация на ключови думи и много други промени при необходимост.

Защо да изберете нас?

Екипът ни ще ви спести време, пари и нерви. За нас е от огромно значение успешното развитие на нашите клиенти. Ние можем да стартираме вашата реклама в Google още днес! Обадете ни се и започнете да продавате веднага!